Segafredo Zanetti SR predstavuje BIO kávu v prémiovej kvalite pre kaviarne, reštaurácie a hotely

353506_22091470_10210261836493651_2067153080_n 640x420.jpg

BRATISLAVA 27. septembra 2017 (WBN/PR) – Spoločnosť Segafredo Zanetti SR prichádza na trh s novou BIO kávou Segafredo Organic s certifikátom biokvality. Splnenie prísnych podmienok ekologického pestovania dopĺňa európske logo na označovanie biopotravín. Novinka je určená pre profesionálne gastroprevádzky a jej balenie obsahuje 1 000 gramov zrnkovej kávy.

BIO káva Segafredo Organic, zmes zŕn Arabiky a Robusty, je pestovaná a zberaná v najvyššej biokvalite v Mexiku, Peru a v Ugande. Dlhšie, intenzívnejšie praženie a presný pomer kávových zŕn jej dodáva jemnú vyváženú chuť s nádychom čokolády a sladkého karamelu, perfektnú cremu a bohatú arómu. „Okrem ponuky fairtradovej kávy, Segafredo reaguje i na žiadosť zákazníkov po bioproduktoch a predstavuje novú kávu Segafredo Organic s európskym logom na označenie biopotravín určených gastroprevádzkam. V ponuke bio kávy dopĺňa Segafredo Organic značku TIKTAK, ktorá má oba certifikáty – Fairtrade i bio,“ povedala  Ing. Petra Knapová, marketingová manažérka Segafredo Zanetti CR.

Pre kaviarne a reštaurácie prináša nová BIO káva Segafredo Organic okrem výhod renomovanej značky kvalitnej kávy Segafredo Zanetti aj špičkovú kvalitu z trvalo udržateľnej ekologickej produkcie kávy. Ich zákazníci si tak môžu vychutnať šálku kávy s pocitom, že jej pestovanie nepoškodilo životné prostredie.

Dodržovaním podmienok ekologického poľnohospodárstva podľa kontrolnej organizácii predchádza spoločnosť Segafredo Zanetti poškodzovaniu prírody intenzívnym pestovaním kávy. Ekologické poľnohospodárstvo nepoužíva žiadne syntetické prostriedky na ochranu rastlín ani ľahko rozpustné minerálne hnojivá.

Viac k témam: BIO káva, káva, Segafredo Organic, Segafredo Zanetti SR
Zdroj: Webnoviny.sk – Segafredo Zanetti SR predstavuje BIO kávu v prémiovej kvalite pre kaviarne, reštaurácie a hotely © SITA Všetky práva vyhradené.

27. septembra 2017

Odporúčané články